Vi er her for å hjelpe deg!

Ring oss på 61 23 62 60

Bestill time raskt og enkelt på nett

Nå har vi gjort det enklere enn noensinne å bestille verkstedtime for et utvalg av våre modeller. Du får raskt en oversikt over tjenester og priser for akkurat din bil. Se ledige dager og book dagen som passer deg best.

Se ledige dager og bestill time

Send oss en melding


Se over markerte felter i skjema for manglende eller ugyldig data

Vi kontakter deg så raskt som mulig etter vi har mottatt henvendelsen.

Din kontaktinformasjon vil aldri bli brukt til andre formål eller delt med tredjeparter.

Åpningstider

Våre ansatte

Adresse og kart

Sulland Otta
Skansen 4A, 2670 OTTA

Om Oss

Sulland Otta AS er autorisert forhandler og merkeverksted for Mitsubishi på Otta.

Vi har også stort utvalg av bruktbiler. Sulland Otta AS er en del av Sulland Gruppen AS, en familiebedrift som Arvid Sulland startet i 1984. Gruppen består i dag av 27 bilvarehus og er en betydelig aktør i Norge.

Vi har de nyeste Mitsubishi-modellene utstilt i vår butikk, samt demobiler for prøvekjøring. Våre selgere kan Mitsubishi og hjelper deg mer enn gjerne til å finne riktig bil for deg. Vi kan hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen og kan ordne med gunstig lån/leasing og forsikring.

Vi har i dag vårt eget merkeverksted for Mitsubishi i tillegg til at vi utfører jobber på de fleste andre merker. Sulland Otta AS tilbyr service og EU-kontroll, vi har også eget karosseri og lakkverksted og tar på oss alle typer skader. Skulle du ha bruk for leiebil har vi AVIS bilutleie, med både personbiler og varebiler. For oss er det viktig å ha fokus på å yte den beste oppfølgingen og servicen til våre kunder. Du skal være fornøyd når du dra fra oss.

Velkommen til oss for en hyggelig bilprat!

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå